23948sdkhjf

Oatly rekryterar från Orkla

Livsmedelskoncernens hållbarhetsdirektör blir kommunikationschef på Oatly.
Havredrycksföretagets, ofta okonventionella, kommunikationsarbete har varit tämligen aktivt under det senaste året. Inte minst i samband med den uppmärksammande tvisten med Svensk Mjölk.

Läs också: Oatly förlorade mot Svensk Mjölk

Fortsättningsvis är det Cecilia Sjöholm, i dag hållbarhetsdirektör på Orkla Foods Sverige, som tar över huvudansvaret för kommunikationen. Hon tar över som kommunikationschef efter Carina Tollmar, som övergår till rollen som hållbarhetschef på Oatly. Cecilia Sjöholm går även in i Oatlys ledningsgrupp.

— Oatly är ett spännande företag med produkter som ligger i framkant och med värderingar helt i linje med mina egna. Hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot att få vara med och driva Oatlys fortsatta utveckling, säger Cecilia Sjöholm, i ett pressmeddelande.

Cecilia Sjöholm var tidigare kommunikationschef på Orkla Foods. Hon har också en bakgrund som kommunikationschef vid Malmö universitetssjukhus och Lunds universitets medicinska fakultet. Cecilia Sjöholm har tidigare också varit anställd vid Europeiska kommissionen i Bryssel som pressekreterare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078