Tågbolag väljer Nordrest
Ska leverera mat och dryck till tågresenärer på MTR Express tillsammans med Pontus Frithiof.
Pontus Frithiof har samarbetat med tågbolaget MTR sedan starten i mars 2015. Nu utvidgas uppdraget. Tillsammans med Nordrest ska all mat som serveras på tågen att tillagas vid Pontus in the Park i Solna. Pontus Frithiof ansvarar för meny och produktion medan Nordrest står för distribution och logistik.
— Vi är mycket glada och stolta för förtroendet vi har fått från MTR Express. Ett helhetsgrepp över mat- och dryckesutbudet ger oss helt nya möjligheter att ta nästa steg på det vi påbörjat och erbjuda resenärerna god och bra mat under resan. Nu kommer vi också att kunna ändra menyerna och utbudet helt efter säsong och efterfrågan, säger Pontus Frithiof, i ett pressmeddelande.
Pontus Frithiof och Nordrest tar över hela ansvaret för MTR Express Café och 1 klass från mitten av maj.
— Pontus och hans team delar vårt tänk på kvalitet, kundfokus och ”ingenting är omöjligt”-attityd. Vår uppskattade mat ombord är en viktig del av den premiumupplevelse som en resa med MTR Express innebär, säger Johan Söör, vd på MTR Express.
Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt samarbetar sedan tidigare om restaurangerna Burger & Lobster och Pocket.
Läs också: Så ska Nordrest vinna mark