23948sdkhjf

Samarbete ska få Umeåbryggeri att växa

Hantverksbryggeriet Beer Studio tar hjälp av ölimportören Tomp för att nå ut över hela landet.
Beer Studio och Tomp Beer Wines & Spirits inleder samarbete med målet att gemensamt öka försäljningen av Umeåbryggeriets ölsorter.

— Sedan vi på Beer Studio startade med fullskalig bryggning för två år sedan har vi fokuserat på den lokala marknaden. Men nu vill vi expandera och hoppas att fans i andra delar av Sverige ska gilla det vi gör. Tomp kommer att kunna nå ut till hela riket genom sin effektiva distributionsapparat, säger Darren Packman, som driver Beer Studio, i ett pressmeddelande.

Darren Packman är en välkänd profil på den svenska ölscenen, inte minst för ölbloggen Beer Sweden som han drog igång 2009.

— Vi har sedan en tid tillbaka tittat på att bygga upp en portfölj av hantverksbryggerier och på så vis bredda och komplettera Tomps erbjudande till restauranger och privatpersoner. Vi tycker att Beer Studio gör riktigt bra öl och är otroligt glada över att inleda ett samarbete med Umeås stolthet på ölscenen - Beer Studio, säger Mikael Petterson, en av medgrundarna till Örebroföretaget Tomp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063