23948sdkhjf

Ny vd för Sprit & Leverantörsföreningen

Hon ersätter tidigare vd:n Erika Danckwardt-Lillieström som går till Sveriges Bryggerier.
Från och med 1 januari 2017 är Anna De Geer vd ör Sprit & Vinleverantörsföreningen (SVL). Hon tar över tjänsten efter Erika Danckwardt-Lillieström som efter 9 år går vidare till Sveriges Bryggerier.

– Att tillsammans med branschens intressenter driva vidare frågor knutna till Systembolaget, alkoholpolitik och alkoholreklam, som dagligen påverkar SVL:s medlemmar, kommer även i fortsättningen stå högt på agendan, säger Anna De Geer i ett pressmeddelande.

Anna De Geer har tidigare varit vd för Italienska handelskammaren i Sverige och kommer närmast från SIQ, institutet för kvalitetsutveckling, där hon bland annat ansvarade för opinionsbildning. Hon har även vuxit upp och arbetat i flera år i Italien och Frankrike, vilket gett henne en stabil internationell bakgrund.

– SVL är en dynamisk förening som har en betydelsefull funktion i att värna och kanalisera vin- och spritnäringens behov. Med Anna ser vi att den stabila grund vi byggt upp kan fortsätta att utvecklas, säger SVL:s ordförande Rolf Cassergren i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11