23948sdkhjf

Karma knyter rikstäckande avtal

Hittills är 30 av Scandics 80 hotell med restauranger anslutna till maträddartjänsten.
Scandic blir den första hotellkedjan att ansluta sig till start-upföretaget Karma, som sedan starten i november förra året sett en rejäl ökning i användarantalet. Sedan tidigare har Karma även ett ramavtal med Icas butiker.

Genom sin app låter Karma restauranger, bagerier och caféer erbjuda konsumenter som har appen att köpa osålda portioner för halva priset. Idag har Karma 40 000 aktiva användare och cirka 230 anslutna restauranger och caféer.

Det nya samarbetet med Scandic Sverige är rikstäckande, och hittills har kring 30 hotell med tillhörande restauranger anslutit sig till tjänsten. Totalt har kedjan 80 hotell med restauranger i Sverige, vilket innebär att fler hotell är på väg in.

– Målet är att alla våra restauranger i Sverige ska vara anslutna, det är ett busenkelt sätt för oss att minska avfallet och bidra till en bättre miljö. Maten ska ätas, inte kastas och här kan kunder och gäster köpa god mat till ett väldigt bra pris, säger Thomas Fankl, ansvarig för Scandics restaurangverksamhet i Sverige, i ett uttalande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.235