23948sdkhjf

Ny molnbaserad lösning ska sköta allt för restaurangerna

Svenska Izettles uppköp ger lansering av en helhetslösning för caféer, barer och restauranger.
Izettle har de senaste åren etablerat sig som en favorit för småföretagare, genom att erbjuda bland annat den egna kortläsaren som kan användas genom både mobil och surfplatta.

Nyligen köpte man upp det brittiska företaget Intelligentpos. Genom att kombinera kunskaper kan Izettle nu lansera ett kassasystem som är specialinriktat mot caféer, barer och restauranger. Det nya molnbaserade kassasystemet ska inte bara innebära en enklare betalningslösning, utan samlar även funktioner som bordsbokningar, personalliggare, lagerhantering och automatiserade säljrapporter.

– Våra användare växer tre gånger snabbare än EU-genomsnittet, vilket vi naturligtvis är mycket stolta över. Det här är en lösning för våra snabbast växande användare som gör att vi kan fortsätta stötta dem medan de bygger sin verksamhet och tar nästa steg, säger Jacob de Geer, vd och medgrundare av Izettle, i ett pressmeddelande.

Enligt företaget är lanseringen ett viktigt steg mot att ge småföretagare tillgång till både de finansiella och kommersiella verktyg samt tjänster som bäddar för tillväxt.

Izettle för restauranger nås genom Intelligentpos app, som finns tillgänglig via App Store.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081