23948sdkhjf

Findus styr om sortimentet mot grönt

Findus vill göra det enklare för konsumenterna att välja hållbart och hälsosam mat och lanserar därför nu ett nytt omarbetat växtbaserat produktsortiment under namnet Green Cuisine.

– Vi på Findus har sedan starten utvecklat god mat med miljön och framtiden i fokus. Med fryst mat som utgångspunkt kan vi göra det enklare för våra konsumenter att göra smarta och hållbara val året runt. Förutom att frysen bibehåller viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter i exempelvis grönsaker bidrar frysta produkter till att matsvinnet minskar 47 procent jämfört med kylda eller färska alternativ, säger Emma Pålsson, vd på Findus i en kommentar. 

I det nya konceptet ingår redan existerande produkter men även nyheter som quinoa & sötpotatisbiffar samt spenatpinnar  Även en helt ny färdigrätt, linguine bolognese, introduceras i det sortimentet som även får en ny design.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063