23948sdkhjf

Veganproducenten satsar på hybridfärs – vill bredda affären

Stacky's, som tillverkar en vegansk färs till foodservicemarknaden, lanserar en hybridköttbulle med kyckling tillsammans med Bjärefågel.
Hybridkött-trenden ökar, där man blandar kött och växtbaserat som ett alternativ till traditionella köttprodukter. Färska hybridfärser har släppts av flera av dagligvaruhandelns egna varumärken. Orkla lanserade en hybridköttbulle via Felix tidigare i år och nyligen gav även Danish Crown ut en hybridfärs.

Även den veganska färs-tillverkaren Stacky'...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094