23948sdkhjf

Rekordsnabb omställning av produktionen räddade 19 ton jordgubbar

Förpackningsföretaget Fronpac i Arlöv lyckades ställa om produktionen och snabbt ta fram 10 000 bag-in-box-förpackningar åt en juiceproducent som fick ett akut problem att hantera.

Det handlar om rescued fruit-producenten Better Jusage som fick omhänderta 19 ton jordgubbar som var på väg till tippen.

Upprinnelsen till händelsen var att temperaturen i fordonet som skulle transportera bären till slutdestinationen inte var korrekt.

”I stället för att kasta bort bären, kom idén att förädla dem till en läskande lemonad, perfekt för sommarens festligheter. Tiden var knapp, och det krävdes omedelbar handling för att undvika att de värdefulla bären skulle gå förlorade”, skriver Frontpac på sin hemsida.

På rekordtid lyckades Frontpac ställa om produktionen och producera 10 000 treliters bag-in-box-förpackningar Strawberry Lemonade åt sin kreativa kund.

”Detta är ett initiativ som visar kraften i kreativitet och samarbete, och vi på Frontpac är glada att ha fått vara en del av denna resa”, skriver företaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079