23948sdkhjf

EU godkänner mjölmaskpulver – ”kommer spela nyckelroll”

Franka Nutriearth får ett ja från EU att använda mjölmaskpulver till bland annat bröd, pasta och bakverk. Det klassificeras som säkert för användning i livsmedelsproduktion.
Det är det franska företaget Nutriearth som har fått ja till att använda mjölmaskpulver till produkter som bröd, pasta, processade potatisprodukter, ost och frukt- och grönsakskompotter. 

Stéphane Roussel, partner vid European Circular Bioeconomy Fund (ECBF), ser stor potential i den nya förordningen, både för miljön och för marina ekosystem ...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08