Santa Maria öppnar krog
Kryddföretaget startar restaurangverksamhet i samband med kontorsflytt.
Just nu pågår arbetet med att hitta personal till restaurangen, som kommer att drivas av chefskocken Peter Nordström.
– Vi vill göra varje måltid till en upplevelse, mat ska aldrig behöva vara tråkig. När vi nu får ändamålsenliga utrymmen för att också ta emot externa restauranggäster vill vi ta den här möjligheten att erbjuda så många som möjligt smakupplevelser à la Santa Maria, säger Kristina Lukes, som är marknadsförings- och produktutvecklingsdirektör för Santa Maria, i ett pressmeddelande.
Santa Maria räknar med att servera omkring 200 luncher per dag.
— Vi vet att den goda smaken är en viktig ingrediens för såväl matupplevelsen som för stämningen. Det är hela hjärtat av vårt varumärke. Vi jobbar som bäst med att utveckla menyn, som kommer att återspegla våra olika matkoncept och vårt breda kryddutbud. Naturligtvis ska även ett vegetariskt alternativ finnas på menyn varje dag, säger Kristina Lukes.