23948sdkhjf

Mjölkmiss blev succé

"Mjölkkungen" råkade tiodubbla beställningen.
Under tisdagen tyckte Martin Henrysson, mejerichef på Ica Kvantum Oj i Åstorp, att mellanmjölken började sina och han beställde en extra vagn. Men när leveransen kom fick han en rejäl överraskning. Det visade sig att han klickat i 1 200 i stället för 120, vilket ledde till att han fick tio och inte en vagn mellanmjölk på halsen.

— När leveransen kom så var det tio vagnar istället för en. Först trodde jag att det var leverantören som gjort fel men sen såg jag ju att det var jag som slått in en nolla för mycket, säger Martin Henrysson, till HD.

I ett försök att rädda upp situationen tog han till sociala medier. I ett inlägg på Facebook bad han stammisarna om hjälp.

"Jag skulle beställa 120 förpackningar mellanmjölk, men det blev fel. Jag tryckte en nolla för mycket och nu kom det 1 200 förpackningar mellanmjölk istället. Jag hoppas ni kan hjälpa mig få sålt detta", står det i inlägget där han dessutom lockar med 25 procent rabatt .

Och initiativet fick önskad effekt. Utöver starkt genomslag på Facebook, med i skrivande stund över 6 350 gilla-markeringar och 1 350 kommentarer, har han också fått sålt över hälften, vilket är betydligt mer än en till 1,5 vagn som butiken brukar sälja på samma tid.

Nu tror Martin Henrysson, som i Åstorp numer går under namnet "mjölkkungen", att all extra mjölk kommer säljas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094