23948sdkhjf

Retrokrog ska mätta 850 stålarbetare

Diner 45 får uppdraget att tillaga 23 000 matlådor till stålföretaget Uddeholms arbetsplatser.
Den värmländska konceptrestaurangen Diner 45 har inlett ett samarbete med stålföretaget Uddeholm.

För Diner 45, vars restaurang i Stöpafors mellan Sunne och Torsby är inspirerad av amerikanskt 1950-tal, betyder det att man tar över som arrendatorer för restaurangdelen vid Hagfors Brukshotell.

På restaurangen tillverkas årligen 23 000 mätlådor till Uddeholms olika arbetsplatser, utöver det antal luncher som serveras till direkta gäster i matsalen. Restaurangen Bruksmästarn ska, bortsett från att vara lunchrestaurang åt 850 anställda vid Uddeholm i Hagfors, fungera som á la carte-restaurang.

— Vi är väldigt glada att vi fått förtroendet att driva restaurangen på Brukshotellet. En del av vår filosofi är att grunden till god mat består av bra råvaror. Det är en hjärtefråga för oss. Restaurangen kommer att fortsätta som en traditionell lunchservering på dagtid, men vi kommer även att utveckla den till en naturlig träffpunkt i Hagfors på kvällar och helger. Det blir god mat i trevlig miljö och med olika evenemang, berättar Åsa Wikberg och Morgan Södergren, ägare till Diner 45, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094