23948sdkhjf

SLS värvar verkstadschef

Rekryteras för att möta orderingången.
Det är Rickard Franzén som blir ny verkstadschef på Svensk Licenssvetsning, SLS, i Norrköping.

Enligt SLS, som bland annat tillverkar vätskekylaggregat till livsmedelsindustrin, ska nyförvärvet hjälpa det väckande företaget att möta orderingången och leverera i tid.

— Det är mycket kul att Rickard kommer till oss och SLS kommer ha stor nytta av hans mångåriga erfarenhet och kompetens, säger Rickard Reimander, vd på SLS, i en kommentar.

Rickard Franzén har 20 års erfarenhet som arbetsledare inom tung industri. Han kommer närmast från BE Group där han varit produktionsberedare, produktionsledare och medverkat i utvecklingsprojekt. Dessförinnan har han arbetat på Stal, Sabroe och UWE-verken.

— Vi arbetar ständigt med att utveckla kvalitén i våra produkter och där kommer Rickard ha en viktig roll då han kommer vara med i alla led i tillverkningen på verkstaden. Det är något som vi saknat då det varit högt tryck på kontorssidan och den tidigare verkstadschefen, Alexander Gustafsson, fått arbeta mestadels med projektering och offertarbeten, vilket han är väldigt duktig på. Nu kommer han släppa ansvaret i verkstaden och få tid till produktionsplanering, offerering och kundkontakt, säger Rickard Reimander.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065