23948sdkhjf

Pärsons lägger vego på mackan

Charkuteri-företaget bemöter vegetariskt intresse med nytt pålägg.
Vegetariska produkter blir allt mer eftertraktade – enligt en undersökning från Hälsans kök vill sex av tio äta mer vego än vad de gör idag. Dessutom råder Livsmedelsverket svenskar att minska köttkonsumtionen.

Charkuteritillverkaren Pärsons hakar på och lanserar tre skivade vegetariska pålägg som lanseras i veckan.

– För oss är det viktigt att kunna erbjuda goda och smakfulla pålägg till alla. Nu breddar vi vårt sortiment och lanserar ett vegetariskt alternativ. Med det vill vi underlätta för konsumenter som vill kunna variera sitt pålägg på mackan, säger Malin Lindqvist, Product Manager Cold Cuts HKScan.

Pärsons vegoskivor är lakto-ovo-vegetariska, det vill säga innehåller både ägg och mjölkprodukter, och kommer i smakerna original, tomat och basilika samt paprika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094