23948sdkhjf

Lidl öppnar ny hemlig restaurang

Livsmedelskedjan fortsätter med sitt koncept med tillfälliga restauranger.
Hösten 2013 skapade den Lidl stor uppmärksamhet när den tyska livsmedelskedjan visade sig ligga bakom lyxkrogen Dill i Stockholm, där alla rätter tillagades med råvaror från Lidl.

Sedan dess har Lidl öppnat andra tillfälliga restauranger, så kallade popup-restauranger, på andra håll i landet. När Dill dök i Malmö våren 2014 sålde platserna slut på mindre än en timma.

Läs också: Dill fullbokad på 48 minuter

Nu meddelar Lidl att en tredje popop-restaruangen kommer att öppna i Stockholm. När och var är dock fortfarande hemligt. Klart är dock att det är stjärnkocken Titti Qvarnström, till vardags köksmästare på Malmörestaurangen Bloom in the Park, som kommer att leda arbetet i köket.

— Vi gillar att utmana fördomar och bevisa att bra mat inte behöver kosta mer. Restaurang Dill var en fullbokad succérestaurang vars biljetter sålde slut på 19 min och gästerna var mycket nöjda. Nu kan vi genom vår nya pop up återigen erbjuda kvalitetsmat till ett lågt pris, denna gång även med underhållning. Jag hoppas få träffa båda nya och gamla gäster i den nya restaurangen, säger Caroline Forshéll, kommunikationschef på Lidl, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078